×

قیمت دلار در بازار آزاد ریخت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)

  • کد نوشته: 87566
  • ۲۱ تیر ۱۴۰۴
  • 3 بازدید
  • ۰
  • قیمت دلار در بازار آزاد امروز با کاهش ۹۰۰ تومانی (معادل ۱.۰۳ درصد) به ۸۷ هزار و ۱۵۰ تومان رسیده است.

    قیمت دلار در بازار آزاد ریخت (۲۱  تیر ۱۴۰۴)


      فهرست محتوا



    • جدول نرخ ارز ۲۱ تیر ۱۴۰۴



    • پیش بینی قیمت دلار در تیر ماه

    امروز قیمت دلار در بازار آزاد شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴  برخلاف روند صعودی قبلی، با کاهش قیمت مواجه شد. دلار که دیروز در بازار آزاد به ۸۸ هزار و ۵۰ تومان رسیده بود، امروز با افت ۹۰۰ تومانی (معادل ۱.۰۳ درصد) به ۸۷ هزار و ۱۵۰ تومان رسید.

    بالاترین قیمت دلار در ۲۴ ساعت گذشته ۸۸ هزار و ۵۰ تومان و پایین‌ترین قیمت آن ۸۶ هزار و ۹۵۰ تومان ثبت شد. قیمت فعلی دلار نسبت به هفته گذشته حدود ۳.۸۱ درصد کاهش نشان می‌دهد. همچنین، بهای هر واحد دلار در شش ماه گذشته حدود ۶.۸ درصد افزایش یافته است.

    جدول نرخ ارز ۲۱ تیر ۱۴۰۴

    نام قیمت تغییرات پایین‌ترین قیمت بالاترین قیمت
    دلار ۸۷۰٬۲۰۰ ریال -۱.۴۵% ۸۶۹٬۶۰۰ ریال ۸۸۰٬۵۰۰ ریال
    یورو ۱٬۰۱۷٬۶۰۰ ریال -۱.۶۱% ۱٬۰۱۶٬۹۰۰ ریال ۱٬۰۲۹٬۶۰۰ ریال
    درهم امارات ۲۳۸٬۰۵۰ ریال -۱.۴% ۲۳۷٬۸۲۰ ریال ۲۴۰٬۷۸۰ ریال
    پوند انگلیس ۱٬۱۷۴٬۰۰۰ ریال -۲.۰۲% ۱٬۱۷۳٬۲۰۰ ریال ۱٬۱۸۷٬۹۰۰ ریال
    لیر ترکیه ۲۱٬۷۰۰ ریال -۱.۸۴% ۲۱٬۷۰۰ ریال ۲۱٬۹۰۰ ریال
    دلار کانادا ۶۳۶٬۰۰۰ ریال -۱.۴% ۶۳۵٬۴۰۰ ریال ۶۴۳٬۴۰۰ ریال

    پیش بینی قیمت دلار در تیر ماه

    پس از پایان جنگ و برقراری آتش‌بس، شرایط بازارها نسبت به دوره‌ای که هر روز شاهد درگیری نظامی بودیم، آرام‌تر شد. در ابتدا نرخ‌ها به‌طور قابل توجهی جهش داشتند، اما از ابتدای این هفته این روند افزایشی متوقف و روند نزولی آغاز شد. این تغییر مسیر تا حد زیادی نتیجه آتش‌بس و بازگشت نسبی آرامش به فضای سیاسی بود، چرا که امیدواری‌ها به حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها افزایش یافته و در نتیجه احتمال تکرار جهش‌های قیمتی اخیر در آینده نزدیک کاهش یافته است.

    در جریان حمله اسرائیل، بانک مرکزی برای کنترل وضعیت، مبادلات ارزی در بازار را متوقف کرد. این اقدام کمک بزرگی به کاهش التهابات بازار کرد و اگر انجام نمی‌شد، نرخ دلار می‌توانست از سقف ۹۱ یا ۹۲ هزار تومان هم بالاتر برود. این اقدام بانک مرکزی، به‌عنوان یک تصمیم مناسب و به‌موقع ارزیابی می‌شود. همچنین توقف فعالیت پلتفرم‌های رمز ارزها در این دوره، اقدامی موثر بود، چرا که در غیر این صورت، سفته‌بازان می‌توانستند شرایط بازار را به شدت متلاطم کنند و قیمت‌ها را بالا ببرند. اقدامات مشابهی نیز در بازار طلا صورت گرفت و باعث شد بازار از فاز هیجانی فاصله بگیرد.

    با وجود اینکه قیمت‌ها نسبت به قبل از جنگ همچنان بالا مانده، اقدامات سیاست‌گذار در مهار هیجانات بازار ارز و طلا موفقیت‌آمیز ارزیابی می‌شود. در واقع، وقوع جنگ یک بحران بزرگ است و نمی‌توان انتظار داشت در چنین شرایطی نرخ ارز و طلا ثابت باقی بمانند. توقف معاملات و بستن پلتفرم‌های معاملاتی مانع از بروز رفتارهای احساسی و هیجانی شد که می‌توانست بازارها را به شدت بی‌ثبات کند.

    در صورت ادامه آتش‌بس و تثبیت روند تنش‌زدایی، می‌توان انتظار داشت قیمت ارز و طلا به روند نزولی خود ادامه دهند. اما اگر دوباره جنگی آغاز شود، ناامنی و تشدید انتظارات تورمی موجب خواهد شد تقاضا برای طلا و دلار افزایش یابد. در چنین شرایطی، افراد برای حفظ ارزش دارایی‌هایشان به خرید این دارایی‌ها روی می‌آورند و حتی بخشی از سرمایه‌ها به خارج از کشور منتقل می‌شود. به همین دلیل، وقوع تنش‌های دوباره به طور طبیعی به کاهش ارزش پول ملی منجر خواهد شد.

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز



    کدخبر:
    ۳۵۶۴۶۹


    سارا سمیع شمس

    اخبار مشابه در عصراقتصاد

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    12 + ده =