×

راه‌اندازی میز خدمت مشاوره‌های تخصصی

  • کد نوشته: 90786
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۴
  • 5 بازدید
  • ۰
  • در پی بحران اخیر، بسیاری از کسب‌وکارها با چالش‌های جدی مواجه شده‌اند و نیاز به دریافت مشاوره‌های تخصصی برای توسعه و بهبود فعالیت‌های خود دارند.

    راه‌اندازی میز خدمت مشاوره‌های تخصصی

    به گزارش بازار، سحر بنکدارپور، رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، اعلام کرد که این مرکز با هدف بهبود شرایط بنگاه‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها پس از بحران جنگ ۱۲روزه اقدام به راه‌اندازی میز خدمت مشاوره‌های تخصصی کرده است و فعالان اکوسیستم دانش‌بنیان می‌توانند از این خدمت استفاده و از تجربه متخصصان و ارتباطات موثر مرکز با نهادهای مالی و نوآوری بهره ببرند.

    در پی بحران اخیر، بسیاری از کسب‌وکارها با چالش‌های جدی مواجه شده‌اند و نیاز به دریافت مشاوره‌های تخصصی برای توسعه و بهبود فعالیت‌های خود دارند. مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، با هدف حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های خصوصی و استارت‌آپ‌ها در راستای رفع موانع توسعه آنها در اکوسیستم نوآوری کشور، اقدام به ارائه مشاوره‌های تخصصی رایگان در قالب «میز خدمت» کرده است.

    سحر بنکدار، رئیس این مرکز، عنوان کرد که این خدمت با تکیه بر تجربه متخصصان و ارتباطات مؤثر با نهادهای مالی و نوآوری، فرصتی ارزشمند برای دریافت راهکارهای عملیاتی و تصمیم‌گیری هوشمندانه در دوران بحران فراهم می‌کند.

    محورهای اصلی خدمات مشاوره رایگان (میز خدمت)

    ۱. آشنایی با مزایا و شرایط دانش‌بنیان

    در این خدمت، شرکت‌هایی که دارای ظرفیت و پتانسیل لازم برای کسب عنوان دانش‌بنیان هستند، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند. فرآیند مشاوره شامل تحلیل شاخص‌های مرتبط با دانش‌بنیانی، ارزیابی قابلیت‌ها، و ارائه راهکارهای لازم جهت دریافت گرید دانش‌بنیانی است. در صورت احراز شرایط، اقدامات اجرایی لازم جهت اخذ این رتبه‌بندی انجام خواهد شد.

    ۲. اخذ اعتبار مالیاتی (ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان)

    – همراهی در فرآیند اخذ مجوزهای دانش‌بنیان و بهره‌مندی از تسهیلات بانکی کم بهره.

    – بهره‌گیری از مشوق‌های مالیاتی دولت برای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان (مانند بهره‌گیری از اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش‌بنیان) و همچنین ارائه راهکارهای کاهش مالیات از طریق هزینه‌های تحقیق و توسعه (R&D) و آموزش نیروی انسانی.

    ۳. ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود

    – شناسایی و سنجش ارزش دارایی‌های مشهود و نامشهود مانند مالکیت فکری (ثبت اختراع، علائم تجاری، نرم‌افزارها)، برند، دانش فنی و جایگاه بازار.

    – ارائه گزارش‌های معتبر برای استفاده در ورود به بورس و فرابورس، جذب سرمایه، مشارکت‌های تجاری، یا حل اختلافات حقوقی.

    ۴. جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری

    – مشاوره در تدوین طرح‌های تجاری (Business Plan) برای جلب نظر سرمایه‌گذاران.

    – راهنمایی برای استفاده از شیوه‌های نوین تأمین مالی مانند توکنیزه شدن دارایی‌ها، تامین سرمایه جمعی یا انتشار صکوک.

    – ارتباط مستقیم با شبکه سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی مرتبط با اتاق بازرگانی.

    ۵. عارضه‌یابی سازمانی

    عارضه‌یابی سازمانی فرآیندی تخصصی برای شناسایی، تحلیل و رفع مشکلات و نقاط ضعف سازمان است که می‌تواند تأثیر منفی بر عملکرد و بهره‌وری آن داشته باشد. این فرآیند با هدف بهینه‌سازی ساختار، افزایش کارایی و انطباق با فعالیت‌های سازمانی انجام می‌شود.

    در این مسیر، تیم‌های متخصص و استراتژیک با بررسی دقیق شاخص‌های عملکردی، موانع اجرایی، و نقاط ضعف سیستمی، مشکلات موجود را شناسایی کرده و راهکارهای عملی و قابل اجرا برای بهبود وضعیت سازمان ارائه می‌دهند. نتیجه‌ی این تحلیل‌ها، طراحی تغییرات ساختاری و عملیاتی است که موجب تقویت پایداری و رشد سازمان می‌شود.

    چرا از خدمات «میز خدمت» استفاده کنیم؟

    رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران کاهش هزینه‌های مشاوره و بهره‌گیری از مشاوران خبره بدون پرداخت هزینه را از مهم‌ترین مزایای این خدمات دانست و تصریح کرد: این خدمات ویژه اعضای اتاق بازرگانی و شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپا است.

    به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، سحر بنکدارپور دسترسی به شبکه گسترده ارتباطی و پشتیبانی و همراهی در فرآیند دیجیتال‌سازی فرآیندهای کسب‌وکار و افزایش بهره‌وری را از دیگر مزایای این خدمات عنوان کرد.

    او در رابطه با این خدمات گفت: ماموریت ما تبدیل چالش‌ها به فرصت است. بسیاری از شرکت‌ها به دلیل ناآگاهی از قوانین یا ضعف در جذب منابع، از گردونه رقابت خارج می‌شوند. از این رو، «میز خدمت» پلی است بین ایده‌های ناب و بازار پویا. ما از طریق ارائه این مشاوره‌ها به شرکت‌ها و کسب‌وکارها کمک می‌کنیم مسیر رشد خود را با کمترین اصطکاک طی کنند.

    فرآیند دریافت خدمات

    ثبت درخواست: از طریق پرکردن فرم الکترونیک در وبسایت مرکز نوآوری.

    ارزیابی اولیه: تعیین سطح بلوغ کسب‌وکار و نیازهای اختصاصی توسط تیم کارشناسی.

    ارجاع به متخصصان: هر پرونده به کارگروه مربوطه جهت دریافت مشاوره ارجاع داده می‌شود.

    پیگیری نتایج: ارائه گزارش نهایی و امکان دریافت مشاوره تکمیلی و تعریف پروژه در صورت نیاز.

    بر اساس اعلام مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، فعالان اکوسیستم دانش‌بنیان و اعضای اتاق می‌توانند برای بهره‌مندی از این خدمات یا کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن ۸۸۷۱۰۵۰۸-۰۲۱ تماس بگیرند یا به لینک انتهای همین خبر مراجعه کنند. فعالان اقتصادی همچنین می‌توانند از طریق شبکه‌های اجتماعی مرکز نوآوری با کارشناسان این واحد در ارتباط باشند.

    اخبار مشابه در عصراقتصاد

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × پنج =